2008-03-18

Trasig

Idag gjorde O ett välbehövligt ryck i arbetsrummet. Mycket bättre ordning och en lugnare känsla. Han tog även tag i den där jätte härvan med kablar som vi borde tagit tag i för jag vet inte hur länge sedan. Nöjda och glada konstaterar vi att det blev en rejäl förbättring.

Sätter mig på stolen och slår igång datorn och vad tror ni händer????
INGENTING!!!!

Trasigt moderkort säger de på HPs tekniska support... Hur kul kändes detta på en skala? Nu är datorn på rep och jag håller alla tummar och tår för att de kan rädda våra bilder och annat viktigt.

Hur kommer det sig att en dator går sönder för att man bryter strömmen ett tag? Å hur ska jag klara mig med denna bärbara i massor med veckor? På den här kan jag ju inte ens redigera bilder, skärmen är verkligen sååå dålig.... Snacka om I-lands problem.... Nåja, ilskan lägger sig nog snart, kan ju vara glad att vad som än är fel så har vi försäkring som täcker.

6 kommentarer:

 1. Hej gumman! Sitter i Boden och läser din blogg, har inte så mycket annat för mig. Som du vet skulle jag ha lämnat boden vid 21.00, men nu är klockan 02:00 och har ännu inte lämmnat Boden. Vi får se när jag kommer hem i morgon!

  SvaraRadera
 2. Men du, nu är jag lite tasskig, men backup på bilerna?? Du ska se att det ordnar sig, de brukar ju faktiskt vara rätt bra på de där supporterna.

  SvaraRadera
 3. Jag VET, vi borde ha gjort backup, har paratt om det såååå många gånger. Alla bilder från när A var nyfödd har vi som tur är kvar, säkert en bit in på första året oxå. Sen har ju pappa en del och lite finns på den bärbara så vi förlorar ju inte det viktigaste i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Jag har tittat lite i din blogg.
  Vilka fina saker du gör.
  Klänningarna är helt underbara.
  Ha det bra
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Skönt att det viktigaste finns kvar!

  SvaraRadera
 6. Hej! blir det en mac nu då? Med Time machine och en Time Capsule så hade ni haft trådløs backup på era bilder. =)

  Skæmt åsido, hoppas det går bra. Om det bara ær moderkortet så ska dom ju inte radera eller byta ut hårddisken.

  SvaraRadera