2008-04-13

Rött

Mamman som beställt denna gav mig lite fria händer gällande tygval men när jag skrev att jag ville kanta med rött blev hon lite nervös inför resultatet... Jag tycker det blev väldigt fint att kanta med avvikande färg. Håller nu tummarna för att beställaren oxå gör det...

19 kommentarer:

 1. Ursnyggt tycker jag, men visst är det pirrigt när man inte är säker på om mottagaren gillar resultatet!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också att kanta i avvikande färger - det ger liksom plaggen en extra "kick" på något sätt! Det blev jätteläckert!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker i alla fall att det blev jättesnyggt. Passar jättebra nu i vår/sommar ... men smaken är ju, som bekant, som baken. Hoppas att mamman blir nöjd med resultatet.

  SvaraRadera
 4. Det ble et kjempestilig sett!!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det blev jättefint men så älskar jag färger också.
  /June på www.junebacken.se

  SvaraRadera
 6. Jag är den lyckliga beställaren, ja eller dottern då! Den är verkligen superfin Florin, du hade rätt, som vanligt, om kantbandens färg :D

  /Linnea

  SvaraRadera
 7. Snyggt, tycker de avvikande kantbanden är pricken över, med gula eller vita kantband hade det blivit en helt "vanlig" klänning :)
  Jag har oxå sytt en gul klänning den fick cerisa kantband.

  SvaraRadera
 8. Vilken underbart snygg bild som mötte mig när jag öppnade din blogg! Jättehärlig färgkombination, vad glad jag blir av den! :-)

  SvaraRadera
 9. Jag bara ääääälskar avvikande kantband! Det är liksom det som är kul ju! Kläderna lever mycket mer av det dessutom kan man matcha dem till ännu fler kläder :) Blev skitsnyggt!

  SvaraRadera
 10. Vad roligt att höra att du gillar dem Linnea!
  Å såklart blir jag jätte glad för alla andra fina kommentarer oxå!

  SvaraRadera
 11. Så snyggt det blev med rött kantband!!!

  SvaraRadera
 12. Jag älskar ju färg så det där blev helt rätt i mina ögon ;-) Det är kul att bryta av lite. Som alltid jättesnyggt när du syr!

  SvaraRadera
 13. Tycker det är väldigt fint. Bra val.

  SvaraRadera
 14. Hej
  Här kommer ett tips. Jag har inskolning på dagis och skulle faktiskt behöva en till dagisväska. Behöver inte se ut som Knåpmoderns dagisväska. Gör det lätt för dig och sy nåt enkelt om du vill. Känn ingen press. Jag blir glad för allt.
  /klockarbarn

  SvaraRadera
 15. supersnyggt med det röda kantbandet till :) jag tror kunden blir nöjd.

  SvaraRadera