2008-07-09

Smakprov

Nu är vi hemma å som vanligt är det sååå skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst helt enkelt.
Här kommer ett litet smakprov på några av de tyger jag köpt. Detta är bara se stora tygbitarna, se har jag massor med både mellanstora och väldigt små bitar som kommer att bli börsar och annat smått och gott. Jag är särskillt glad över en del av mina fynd, tex det röda tyget med vita droppar från Borås Wäferier men eg är alla tyger till vänster på bilden så sjukt snygga om ni frågar mig :-) Idag ska det tvättas kan jag säga å sen kommer närbilder på alla tyger så fort jag får lite tid över bakom kameran.

19 kommentarer:

  1. Men vad många läckra tyger :) Du har näsa för att leta upp dem. Nyfiken, hur mycket tid spenderar ni av semestern med att leta tyg?

    SvaraRadera
  2. tjusigt, tjusigt! jag hittade två bitar av dropptyget, fast brunt, förra året. sydde ett kuddfodral av den ena biten och sparar den andra eftersom att sätta saxen i det vore som ett hugg i hjärtat.

    SvaraRadera
  3. åååå vilken syn!!!! Helt fantastiskt, det där turkos/blå ser på håll mer än underbart ut!!!

    SvaraRadera
  4. Åh, vilka snygga! Jag kommer påbörja tygjakten till helgen, då börjar min semester. Ska börja med att åka till mina föräldrar, då ska jag släpa runt min kära mor på alla loppisar som finns.

    Jag har också dropptyget i brunt, en ganska rejäl bit, köptes för några kronor på Kupan. Men det röda är i en klass för sig, helt underbart!

    SvaraRadera
  5. Herlig, så fine stoffer du har funnet! Jeg har også vaskemaskinen full av tøy...og mange planer ;-) Deilig å være hjemme etter ferie!

    SvaraRadera
  6. Cecilia: Eftersom vi åker bil nästan 250 mil varje sommar så bilr det mååånga loppisar man passerar och vi stannar väl vid ungefär hälften av dem. Vi leter inte bara tyg, utan gillar att kika på porslin och möbler oxå. Jag har tur som har en sambo som oxå gllar loppisar :-)

    SvaraRadera
  7. Så läckert!!!

    Grattis till alla dina fynd och välkommen hem!!!

    SvaraRadera
  8. Så läckert!!!

    Grattis till alla dina fynd och välkommen hem!!!

    SvaraRadera
  9. Nämen vilka fina tyger du har hittat! De ser fantastiska ut på den härliga sommarbilden, och det kommer bli roligt att se vad du gör av dem framöver.

    SvaraRadera
  10. Håller med om att de är sjukt snugga tyger ;)

    SvaraRadera
  11. oj va många fiina tyger;)//erika

    SvaraRadera
  12. Det var mange meter med fine stoff!

    SvaraRadera
  13. Härliga mönster och färger! Förstår att du är nöjd. Ska bli kul att se vad du väljer att göra av dom framöver.

    SvaraRadera
  14. Åhh, vad skönt att ni äntligen är hemma så jag kan kika in till dig igen! Kul att du har hittat så mycket snyggt på semestertrippen, för då har man ju många härliga inlägg att se framemot:)

    SvaraRadera
  15. Sicken färgsprakande kavalkad av tyger. Bra köp du gjort! Jag blir så glad av glada färger.

    SvaraRadera
  16. Så fina de är
    (har länkat till dig från mig hoppas att det är okey)

    SvaraRadera
  17. Det tredje sista tyget blev jag helt kär i!

    SvaraRadera