2009-04-10

Dubbelt upp av Marjatta Metsovaara

Jag är så lycklig över dessa två tyger! Jag fick nyligen köpa ett par retro tyger till ett förmånligt pris och blev genast kär i det ena, tyget till vänster på bilden. Döm om min förvåning när jag några dagar senare hittar samma tyg i blått och gult på secondhand. Å i stadkanten står det Made in Finland by Tampella design Marjatta Metsovaara Orvokit!!! På bara några dagar blev jag alltså ägare av två fantastiska Marjatta- textiler, inte dåligt!!! Å att det dessutom är ganska mycket tyg gör ju inte saken sämre. Tampellas textiler har jag en hel del av och de har en fantastisk kvalité så att dessa är i så otroligt bra skick förvånar mig inte, jag trös nog nästan kalla dem nyskick. Lyllos mig!!!

12 kommentarer:

 1. Verkligen lyllos dig!!! Jag har bara ett Metsovaara tyg jag...

  SvaraRadera
 2. Påskharen måste ha hoppat förbi dej redan.... Hit kommer den nog med ett choklad ägg om jag har tur, några tyger blir det nog inte!!! Jättefina...

  SvaraRadera
 3. Ha, vilken tur, men det måste man få ha ibland! Tygerna ser jättefina ut, det ska bli spännande att se vad det blir av dem!

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt läckra tyger. Helt i min smak också. Jag är väldigt femtiotalig just nu, så lyckan är stor när man hittar något äkta tyg från den tiden.

  SvaraRadera
 5. Vilken lycka!!! Tygerna är otroligt fina. Det kommer garanterat bli många fina alster som jag verkligen ser fram emot att se.
  Glad Påsk/ Jennifer

  SvaraRadera
 6. Apan och giraffen kan man ju göra rosa och "cerisea" detaljer eller tvärtom. Jag ska också fundera om jag kommer på något. Roligt att du vill länka, ska också uppdatera min lista så småningom.

  SvaraRadera
 7. Verkligen fina och lyllo dig ;)

  SvaraRadera
 8. verkligen lyllos dig!

  Finfina tyger..jag tror att du har den bästa och finaste tygsamlingen av alla jag "känner" ;)

  Fantastiska tyger!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 9. inte bara lyllos utan lylloslylloslyllos-dig! snygga!!!

  SvaraRadera
 10. Vad kul! Jag har samma tyg uppsytt till fyra gardinlängder. Fast mitt tyg är grönt och blått, annars precis likadant. Jag blev också helt kär så fort jag fick syn på tyget, mönstret och färgerna. =)Ville bara säga det! Lycka till med dina tyger och blivande kreationer! Mvh Maya

  SvaraRadera