2009-04-11

Så här ser påsken ut hos oss

Efter att jag sett så mycket våriga bilder i en mssa bloggar samt läst hur fint väder "alla" verkar ha så bara måste jag visa er hur det ser ut hos oss. Denna bild är tagen från ett av mina fönster i syrummet i går em. Å den är inte ens rättvis för svärfar har plogat bort massor med snö från tomten så att barnen ska komma fram till lekstugan och kunna leka ute på gården...

Fast eg klagar jag inte, jag trivs ganska bra med snön faktiskt. Det är bara så svårt att förstå att det skilljer sig så himla mycket. För någon dag sedan fick jag tex en bild på mobilen från min pappa, han hade fotat en gädda som vandrade i bäcken i stugan... Känns så konstigt att det forsar i bäcken och blommorna börjat kika fram.

På bilden ser ni några av mina nyaste loppis-fynd. Kanan skulle jag gärna ha i fler storlekar.

Fortsatt glad påsk på er alla!

9 kommentarer:

 1. Vart bor du nånstans? jag bor i östersund och vi har också massa snö kvar, dock har det börjat smälta nu när solen värmer =)

  SvaraRadera
 2. Otroligt vilken skillnad det kan vara. Här i södra Sverige skiner solen och träden börjar slå ut.

  SvaraRadera
 3. Glad påsk!

  Vi har strålande solsken och vi går i T-shirt. Skönt! Men den skånska vintern är förfärlig. Bara regn och blåst. Ingen snö. Och när den väl kommer ligger den kvar i två dagar sedan blir det bara en massa slask. Varje år hoppas jag på en mysig vinter med massa snö.... Hoppas får man ju..

  SvaraRadera
 4. Å, vad härligt med snö... Tack för den fina bilden! Påskharen hittar nog fram iallafall ska du se!

  SvaraRadera
 5. Vi har också massvis med snö fortfarande, men i dag är det i alla fall sol och plusgrader!
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 6. Stackars er som har så mycket snö kvar! Det är ju så underbart när våren kommer.. Här har det varit sommarvärme idag, jag tog en promenad i t-shirt och svettades!! Vill passa på att tacka så himla himla mycket för tipsen med bilderna! Tack vare dig fixade jag det!! Gå gärna in och kika.... =)

  SvaraRadera
 7. :-) Igår satt jag i linne på balkongen o solade, det var svettigt varmt.
  Konstigt hur mycket det kan skilja i detta avlånga land, jag bor i skåne.

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 8. Så där ser det ut hemma hos oss oxå! ;-)

  SvaraRadera
 9. Tack för bilden! Tänk vad det kan skilja i väder! Vi hade nog 15 grader varmt och tittade på tussilago och blåsippor under påsken!

  SvaraRadera