2009-04-04

Ny blogg

Eftersom att jag länge tyckt att våran nyhtes-sida på Wgaard Design varit väldigt tråkig så har vi nu börjat nyhets-blogga istället. Tanken med bloggen är att vi ska skriva om det mesta som rör våra smycken men framöver vill vi även kunna visa bilder då smyckena används.

För er som inte tittat in hos Wgaard Design så gör det :-) Där hittar du handgjorda smycken i Sterlingsilver som vi själva designar och tillverkar för hand. Hos Wgaard hittar du namnsmycken, dopsmycken och mycket annat. Allt i en enkel och stilren design som kan bäras varje dag. I mån av tid gör vi även smycken efter kundens egna skisser.

Välkommen till www.wgaarddesign.blogspot.com

4 kommentarer:

 1. behöver du ha dem just nu?? jag behöver nämligen allt de jag har just nu o fram till 17/5. Ska sy upp en massa till två marknader jag ska på.. o det e ju rätt dyrt så jag pysslar ihop så gott det går. Du får jätte gärna det om du kan vänta men just nu behöver jag dem.. Det solbrända skulle jag nog kunna avvara lite.. Kram T

  SvaraRadera
 2. blev ju nyfiken ju... vad ska du göra?

  SvaraRadera
 3. Jag har nog skrivit detta hos dig en gång förut men jag bara älskaer era smycken!!! Föra julen visade jag eran sida för min sambo och sa: Det vore roligt att förengångskull få något man önskar sig i julklapp.....
  Den julen fick jag mitt halsmycke med namnen på min sambo & våran son, precis som jag önskade mig :). Min sabo har för vanan att inte ge det man önskar sig, det är ju tråkigt.... även om han presenter kan va praktiska men i bland tråkiga. Så jag vill bara säga att jag bär mitt underbara smycke dagligen & att jag får en massa beröm, och jag talar aöötid om vart de kommer i från, vet att jag iallefall get er en kund :)

  SvaraRadera
 4. DÅ ska jag kika in där!

  SvaraRadera