2009-05-20

Det tar sig....

Sakta, sakta betar jag av mina beställningar som ligger och väntar, det går inte fort men åt rätt håll i alla fall. Nu har jag bara fyra solhattar och en stickväska kvar i alla fall :-) Fast då räknar jag inte med de solhattar som jag ska sy till mina vänners barn så det är ju en hel drös till... Sen får det nog vara slut på solhattar ett tag framöver, börjar tröttna lite... Känner att jag ska sy lite kläder till Anton innan jag tar emot nya beställningar igen och själv behöver jag en väska så det ska jag oxå fixa först. Å jag skulle gärna skrida till verket med lite andra ideér som jag har men vi får se hur det blri med dem...

Här har vi äntligen varmt och skönt, ritkig sommarvärme hade vi i helgen och början på denna vecka. Här uppe slår det verkligen bara till och blir varmt, som i en handvändning ungefär. Våren hinner man knappt märka för att den blir så kort. För någon vecka sedan hade vi ju snö och nu är det sommar, jätte knasigt... Märks på naturen attden inte hunnit med ritkigt för gräsmattorna är inte gröna ännu men man märker stor skillnad för varje dag som går. Å snart har jag sommarlov, hela långa sommaren ska jag vara hemma med Anton!!! Ska blir spännande att se hur jag överlever min första sommar här ute på landet, hihi....

11 kommentarer:

 1. Vi har ingen sol här så din fina hatt ligger här sorgsen och oanvänd. Mejlade förut men du kanske har missat det. Giraff är i alla fall färdig och jag behöver din adress så dyker den upp på en post nära dig.

  SvaraRadera
 2. Underbara hattar! Skönt med långledigt! Det ska vi också vara :-)

  SvaraRadera
 3. supersnygga hattar. Har börjat knåpa på sådana själv och det är skoj, till en viss gräns! ;-)
  Ha en trevlig långhelg

  SvaraRadera
 4. Fina hattar! Härligt med många projekt i rullning :) (Bloggen heter "Why keep to one project", så det går bra att länka till det!)

  SvaraRadera
 5. Go Girl!!!! Jag har lite samma problem, en dröööös med beställningar och en seeeg OttoPippi som inte hinner sy i den takt hon vill :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för din snälla kommentar och detsamma :D

  SvaraRadera
 7. Hej Florin! Du har en utmaning på min blogg.
  http://babushkadockan.blogspot.com/2009/05/radda-mammorna-utmaning.html

  SvaraRadera
 8. Vad skönt att du ser slutet på dina beställningar. En viss lättnad i maggropen. Schysst solsäng ni har. Är uppvuxen med en liknande! Vad härligt att ni fått vår hos Er!
  Ha de gott!
  Ska på antik&samlarmarknad på söndag!
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 9. Underbart fina solhattar!
  SÅ kul med alla vackra retro tyger!!

  SvaraRadera