2009-06-27

Anton väljer tyg...

För någon månad sedan var vi på den lokala tygaffären och där fanns ett parti med trikå till bra pris så jag tyckte att Anton kunde få välja tyg själv till de bilvande t-shirtarna. Han visste direkt vilket det skulle vara och hann tjata lite innan jag sydde nått av den mjuka trikån. Fast det var tur att budgeten räckte till mer än ett tyg för detta var inte mitt föstahandsval kan jag säga. Lite tråkigt men ändå sommar-fräscht på nått sätt. Sydde även ett par matchande marinblåa shorts i bara farten.

Detta var första gången på länge jag sydde v-ringat och jag blev faktsikt riktigt nöjd med den efter lite svordommar framför symaskinen. Fast viktigtast av allt är ju att Anton är nöjd, det är ju trots allt han själv som valt tyget.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det är jättefint med v neck, men har inte lyckats komma underfund med hur man får till det! Fin t-shirt, och han ser ju hur nöjd ut som helst!!

  SvaraRadera
 2. Snygg!! Gillar v-ringningen skarpt!!

  SvaraRadera
 3. Hur snyggt som helst med v-ringningen. På vilket sätt syr du den? Jag tycker det är så lätt att det ser snett ut, men du har fått till det jättebra!!

  SvaraRadera
 4. Tjusigt! Jättefint reportage och bild i tidningen! Har läst nu :-)

  SvaraRadera
 5. Klassiskt sommarsnyggt!

  SvaraRadera
 6. Håller med Hea! Klassiskt sommarsnyggt!

  Och Leva ska bli min sommartidning alldeles snart!

  SvaraRadera
 7. oj så mycket fint du gör! blir riktigt inspirerad!

  SvaraRadera
 8. snygg v-ringning! Det borde man göra oftare. // ina

  SvaraRadera