2009-06-26

Reportage

För någon månad sedan blev jag kontaktad av journalisten Camilla Porsman som skulle göra en artikel om Handarbete som medititation för tidningen Leva. Nu finns tidningen ute i butikerna och reportaget om mig och de fyra andra sybloggs-tjejerna blev jätte bra! Är så glad att jag fick äran att delta i detta!!!

11 kommentarer:

 1. Gud vad kul! Måste ut och köpa tidningen och läsa om er! Förstår att de valt ut dig - din blogg är jättefin och inspirerande!

  SvaraRadera
 2. Måste genast köpa en tidning! Kul!
  Annika/Rackamaja

  SvaraRadera
 3. Jag läste reportaget idag. Det var jättebra. Kul!

  SvaraRadera
 4. Men vad kul! Det blir till att köpa tidningen imorgon. Skönt att höra att ni haft en trevlig semester. När ni har landat här uppe så är ni alltid välkomna att titta förbi på vår gård.

  SvaraRadera
 5. grattis, så skoj. Måste köpa tidningen och kika vad det står där!

  SvaraRadera
 6. Måste springa och köpa tidningen, vad skoj att du var med. Vem är du på fotot? Man har följt varandras blogg så många år. Känns som man känner varandra :)

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset om tidningen, den kände jag inte till. Ska nog ta och lägga den i kundvagnen nästa gång jag är i affären... =)

  Har länge funderat på att sy mig en väska av ett retrotyg jag hittade på loppis för en tid sedan. Kikade lite på dina väskor som du sytt och blev genast sugen att ta tag i projektet. Tack för inspirationen!

  Trevlig sommar förresten!

  Hälsningar Marie

  SvaraRadera
 8. Hej
  Skall naturligtvis köpa tidningen imorgon.
  Du gör så bra ifrån dig.
  Vad fin du var på bilden.
  Längtar efter er.
  Peppe

  SvaraRadera
 9. Köpte tidningen nu på semestern. Kul att få ett ansikte på sina inspirationskällor.

  SvaraRadera