2009-06-25

hemma igen!

Nu är vi hemma efter nästan två veckor på resande fot, eller vad man nu säger.... Vi har ju rest med bil och många, många mil har det blivit. Det bästa med att åka bil är att det ger så många tillfällen till paus vid alla små sommar-loppisar som poppar upp längs vägarna under sommaren. jag kan ju säga att vi kom hem med välfylld bil :-) Massor med nya tyger ska få sig en tur i tvättmaksinen så när de torkat ska jag fota och uppdatera tyg-galleriet.

Under semestern har vi fått så mycket inspiration till massor med olika projekt så kommande veckor kommer vi att skapa tillsammans här hemma. Ideérna finns och det gör även en stor del av materialet så nu återstår att se hur mycket vi kommer hinna :-)

Jag har oxå tänkt ta tag i att läsa alla fina bloggar samt att kommentera det jag läser :-)

Hoppas att ni alla har lika fint väder som vi, här skinner solen!!! Passar därför på att visa en klänning som passar utmärkt i denna värme.

10 kommentarer:

 1. Välkommen hem igen!
  Det låter som ni haft en bra semester, stanna vid loppisar kan ju aldrig vara fel! :)

  Ska bli kul att se vad ni hittar på för projekt.

  Mvh Tanja

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem! Jag förstår inte hur du lyckas hitta fina loppisar. Själv hittar jag bara sådana som säljer skräp!

  SvaraRadera
 3. Härligt med bra loppisar, jag har faktiskt hittat en här också med en hel massa billiga och ganska fina tyger... Kul att semestern var lyckad!!!

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem! Skönt att ni haft det så bra!! Ska bli kul att se alla tyger. Supersöt klänning!!

  SvaraRadera
 5. Kul att se dig i LEVA tidningen! Kul reportage!

  SvaraRadera
 6. Underbar klänning! :)

  Fortsatt trevlig sommar!

  SvaraRadera
 7. Guuu vad avundsjuk jag är, har inte varit på en riktig loppis på evigheter och lär inte bli många i sommar heller. Plus att när jag väl hittar loppisar så är det mest skräp. :(

  SvaraRadera
 8. Välkommen hem, vilken superfin klänning du visar! hoppas eran tripp varit bra - jag skulle också vilja fara runt och fynda second hand...men intresset är svalt från de andra tre som bor här =(

  SvaraRadera
 9. Fin bild! Och fin klänning för den delen. SÅ somrigt!

  SvaraRadera