2009-06-06

Tack alla!!!

Jag blir så glad över att ni är så många som tog er tid att skriva en kommentar till mitt förra inlägg, det betyder mycket för mig så tack alla fina som kommeterar och skriver mail!!!!!

Jag har ju trappat ner ordentligt med sömnaden men att vara helt utan den är omöjligt, den är ett behov jag har, lika viktig som att äta eller andas tror jag. Så känns det i alla fall. Har lite svårt att acceptera att det ska vara så här men det kanske kommer en dag då det återigen känns ok att jag syr mer, eller kanske inte men det får väl vara ok...

Nu syr jag i alla fall på en väska som skulle bli till mig men inser att jag nog inte kommer gilla modellen... Den var tänkt som en braig loppis-väska men kanske får den flytta till en vän som jag vet älskar detta tyg. Jag syr i det fina Carl-Larsson tyget men i en mörkare grön nyans. Gör lite ont i hjärtat att klippa i det eftersom det är sååå underbart fint!!!!

Till Anton ska jag sy tröjor men först ska alla fina kanin-tyger från JNY-Design och bil-tygerna från Skroten i tvättmaskinen. Jag mailade skroten på vinst och förslust för att höra om de kunde skicka tyg tillmig visst kunde de det, blev så glad för Anton vill ha kläder med bilar. Retro är inte så poppis hos honom längre... Fast på solhattar fungerar det fortfarande i alla fall :-)

Jag har ingen tid att läsa bloggar och det är jätte trist. Jag ska försöka finna liiiite tid till detta för jag vill verkligen kunna läsa och kommetera era fina bloggar. Fast snart är det semester och då får jag mer tid igen. Ska vara hemma med Anton hela långa sommaren och det ska bli så skönt. Olof jobbar nästan hela sommren men med hans jobb så får man ju vara hemma mycket. Känns bra att vi kommer få spendera mycket tid tillsammans i sommar, det behövs!

Ta vara på varandra alla ni där ute, försök stanna upp ibland och se vad ni har här och nu!!!

13 kommentarer:

 1. Kram på dig igen!
  Låter verkligen bra att ni hittar en lösning. Och skönt att du verkar kunna prioritera! Det är viktigt.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Måste få berätta för alla att jag för en tid sedan fick äran att titta in i Florins syrum och jag kan säga att jag drömmer fortfarande på nätterna om hennes fantastiska tygsamling!
  Mamma blev jätteglad för väskan och Felix stär sååå söt i hättan.
  Det kändes så bra när vi träffades sist, ni verkar höra ihop och jag hoppas verkligen att ni hittar en väg som fungerar. Det gäller att hitta en jämvikt, det är klart att du måste få sy och skapa, men kanske inte alltid :). Jag tror på er och att er familj är värd att kämpa för.
  Jag finns ju inte så långt bort så om du får lust under sommarledigheten så är det bara att komma förbi eller höra av dig. Annars kanske vi ses på någon loppis, nu ska jag fösöka lära mig att hitta egna tyger!
  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Ha en fin helg nu på Er. Läste ditt förra inlägg och har sett det förut hur två människor kapitulerar-vanmakt-på grund av de inte orkar-tror sig vill ge upp-när sedan samtalet skall till så är det så lugnt att allt sköljer ur en sådant som legat men som inte orkat få komma ut!
  All värme till Er!
  Det här klarar Ni!
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 4. Skönt att vara långledig i sommar! Ta hand om dig, tyckte Carl Larsson tyget såg jättefint ut!

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig och försök att ta det lugnt och bara njuta av allt som finns att njuta av. Hoppas att du får en riktigt fin sommar!!!

  SvaraRadera
 6. Det gjorde mig så glad att läsa att ni inte gav upp, utan att ni är beredda att satsa på att ta hand om det fina ni har!

  SvaraRadera
 7. Önskar dig och din familj all lycka och en riktigt skön sommar! Tack för att du delade med dig av ditt liv - det gav även mig en tankeställare.

  SvaraRadera
 8. Vad fint att ni satsar på varandra. Lycka till och ha en riktigt skön sommar ägnad åt sådant ni tycker om!

  SvaraRadera
 9. Hej
  Kram på dig!
  Det måste ha varit tufft för er. Men ni är underbara föräldrar som tänker på Anton när ni har det jobbigt. Det är viktigt, men inte lätt.

  Jag tror på er. Ni kämpar. Sedan kommer ni aldrig ångra er. Ni går genom den här tuff tiden, och ni blir ännnu narmare. Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Det känns som ni har hittat den rätta vägen för er!!! Kramar och tankar!!!

  SvaraRadera
 11. jag hann aldrig kommentera förra inlägget, det är nog ett bra tecken tror jag, jag har liksom du valt att lägga ner mindre tid på blogg, bloggläsande och att sy på sista tiden. Man hinner inte allt, man måste leva också.
  Från början hade jag bestämmt att inte ta några beställningar, men det är ju kul att göra det också, men då kommer "måstena" in och det är farligt. Så jag försöker friska upp mitt eget minne, jag skulle ju bara sy för min egen skull, bara det jag har lust till!
  Vi är nog många sybloggare i samma sits, man blir så smickrad över att folk vill handla, över att få förfrågningar från butik...
  Men många av oss har ju vanligt jobb, familj och vardag, dygnet har bara 24 timmar, tyvärr.

  Skönt att höra att ni verkar ha funnit en väg!
  Var rädda om varanndra och lägg mkt energi på er!

  kram

  SvaraRadera
 12. Hej jag såg ditt förra inlägg först idag!!! Det är verkligen förödande med press och stress. Så skall livet inte vara!!! Sömnad skall vara KUL!! Jag har också precis tänkt om nu och syr när jag har tid och ork!!! Så måste det vara!! Du gör rätt prioriteringar givetvis! Lycka till med allt!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 13. Stor kram och lycka till till er båda. Ta hand om varandra, det är viktigast!

  SvaraRadera